پیش بینی تولید ۱۹ هزار تن گوشت مرغ در مازندران

[ad_1]

ایسنا/ مازندران معاون امور دام جهاد کشاورزی مازندران با توجه به تعداد کارخانه های جوجه کشی در استان بیش از 19 هزار و 860 تن گوشت سفید را برای تولید و عرضه به بازار مصرف به دست آورده است.

مسعود احمدی حاجی با اشاره به آمار تولید جوجه های درجه یک در جوجه کشی ها، جوجه های گوشتی، جوجه های گوشتی و جوجه های گوشتی در سامانه سماست، گفت: در دی ماه امسال 14 میلیون و 774 هزار و 813 جوجه کشی در جوجه های گوشتی و مادران در سال جاری برگزار شد. استان.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی مازندران تعداد جوجه های گوشتی تولیدی در جوجه کشی های استان را 55 میلیون و 686 هزار و 861 قطعه و تعداد جوجه های گوشتی تولیدی مزارع مرغ گوشتی را 31 میلیون و 39 هزار و 335 قطعه اعلام کرد. .

وی میزان جوجه ریزی در مرغداری های استان در دی ماه امسال را 14 میلیون و 658 هزار و 40 قطعه و میزان جوجه ریزی در مرغداری های گوشتی استان را 116 هزار و 773 قطعه اعلام کرد و پیش بینی کرد این تعداد جوجه کشی بیش از 19 هزار واحد افزایش یابد. و 860 تن گوشت سفید تولید و به بازار مصرف عرضه می کند.

انتهای پیام/

[ad_2]
Source link

درباره ی admin_asooweb

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *