برخی فواید و عوارض مصرف سرکه سیب

[ad_1]

سرکه سیب از تخمیر سیب های خرد شده به دست می آید که در آن شکر سیب توسط باکتری ها به اسید استیک تبدیل می شود و بسیاری از خواص و ویژگی های سرکه سیب از این ترکیب کلیدی به دست می آید.

به گزارش ایسنا، در حالی که منابع کافی در مورد تاثیر مستقیم سرکه سیب بر سلامت کلی بدن وجود ندارد، بسیاری از مطالعات بالینی به طور غیر مستقیم به خواص آن اشاره کرده اند.

در این مقاله، سایت Divinitynutra به برخی از فواید شناخته شده سرکه سیب برای سلامتی اشاره می کند و با یافته های تحقیقاتی و شواهد موجود، از جمله:

– سرکه یک ترکیب ضد میکروبی است

– به درمان سوء هاضمه کمک می کند

– متابولیسم را افزایش می دهد

– اشتها را کنترل می کند

– به حفظ سلامت غذا کمک می کند

– به پاکسازی بدن کمک می کند

عوارض جانبی احتمالی سرکه سیب

اما در عین حال مصرف سرکه سیب می تواند با چندین عارضه احتمالی همراه باشد و از این رو باید به میزان و نحوه مصرف آن از جمله:

– هضم غذا را کند می کند. نتایج برخی از مطالعات نشان می دهد که سرکه سیب به طور قابل توجهی سرعت تخلیه معده را به تاخیر می اندازد.

مصرف سرکه سیب می تواند باعث آسیب به مینای دندان شود، به خصوص اگر به طور مستقیم یا به مقدار زیاد مصرف شود.

ممکن است باعث گلودرد شود. همیشه سرکه سیب را قبل از نوشیدن رقیق کنید و از نی برای مصرف مایعات استفاده کنید.

سرکه سیب می تواند سطح پتاسیم را کاهش دهد. اگر داروهای فشار خون مصرف می کنید یا سابقه مشکلات خونی دارید، قبل از افزودن این ترکیب به رژیم غذایی خود با پزشک خود صحبت کنید.

انتهای پیام/

[ad_2]
Source link

درباره ی admin_asooweb

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *